Banner / Akumulatori

Banner je austrijska tvrtka sa sjedištem u Linzu. Posluje od 1937. godine te izvozi svoje proizvode u više od 50 različitih država širom Europe i svijeta.

Kao jedini austrijski proizvođač akumulatora, Banner je prepoznat kao vođa unutar međunarodne podružnice i kao opskrbljivač  mnogih važnih automobilskih proizvođača akumulatorima za prvu ugradnju kako u osobnim tako i u teretnim vozilima: Aston Martin, Audi, BMW, Caterpillar, Chrysler, Jungheinrich,  Kassbohrer, MAN, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Neoplan, Scania, Smart, Suzuki, Škoda, Volkswagen (VW), Volvo i dr.

Banner proizvodi su se dokazali izvrsnima kako u hladnim dijelovima sjeverne Skandinavije tako i u toplim dijelovima Afrike.

U našoj ponudi možete naći akumulatore od 35-225Ah.

  • Uni Bull
  • Power Bull DT (Double Top)
  • Buffalo Bull SHD (Super Heavy Duty)
  • Buffalo Bull SHD PRO (Super Heavy Duty)

Svi akumulatori u našoj ponudi imaju dvogodišnje jamstvo.

Akumulatori za osobni program (Uni Bull i Power Bull – Double Top) su akumulatori nove generacije (kalcij-kalcij tehnologija), čime je potrošnja vode svedena na minimum što znači da ne zahtijevaju nikakvo dopunjavanje vodom (bez održavanja). Uni Bull akumulatori su univerzalni jer imaju 4 kleme i primjenjuju se u Fordovim automobilima s plosnatim klemama.

Akumulatori za teretni program (Buffalo Bull – Super Heavy Duty) su akumulatori visokih performansi za ekstremne uvjete. “Heavy Duty” znači da imaju visoku startnu snagu, optimum otpora na vibracije i vrlo su otporni na cikluse punjenje – pražnjenje.

Više informacija na www.bannerbatterien.com

banner_head_1

Izdvajamo iz naše ponude: