Contitech / Zračni jastuci

ContiTech je njemačka tvrtka sa sjedištem u Hannoveru, a specijalizirana je za proizvodnju gumenih i plastičnih dijelova s proizvodnjom u 18 zemalja.

Glavni cilj istraživanja, razvoja i proizvodnje tvrtke ContiTech leži u odgovornosti  za rast vrijednosti tvrtke, te u održavanju i poboljšanju životnih uvjeta svih nas.

Uz ekološki prihvatljive proizvode, ContiTech se može pohvaliti dugom i uspješnom poviješću.  Davne 1955. godine bili su  prva tvrtka u Europi koja je počela s razvojem i proizvodnjom zračnih jastuka.

Njihov prvobitni cilj bio je razviti proizvod koji će ublažiti stalne vibracije koje se javljaju tijekom vožnje, a koji će biti mekši i elastičniji od opruga (federa).

Danas se Continental ContiTech može pohvaliti činjenicom kako je najveći europski proizvođač prve ugradnje zračnih jastuka.

Auto Fista d.o.o. u segmentu gospodarskog programa rezervnih dijelova nudi ContiTech zračne jastuke za kamione, autobuse i prikolice. Udovoljavajući različitoj potražnji tržišta, u našoj ponudi nalazi se preko 200 različitih vrsta jastuka.

Više informacija na www.contitech.de

contitech_logo

Izdvajamo iz naše ponude: